Rossy Goes to Campus ITS - 2011

Friday, November 11, 2011


Hehehe....sori rek, aku sengojo nggawe boso Suroboyoan, cek ketok bedo titik ngonohttp://www.smileycodes.info
Yo, iki jareku seng ndek postingan sebelume, iki pengalamanku seng dorong sempet tak posting-posting. Aku iki pas melu talkshow "Rossy Goes to Campus". Nekakno Rosiana Magdalena Silalahi karo Pak Jusuf Kalla. Bintang tamune Project Pop.
Aku sengojo nggowo kamera superzoom (12x zoom) gawe motohttp://www.smileycodes.info pak JK karo mbak Rossy ndek podium, yo lumayan keren hasile.
Isine acara iku yo onok koor teko ITS seng menang ndek Itali - Riminni wingi iku, terus onok promosi montor Spectronics karo sapu angin. Terus Pak JK promosi entek2an masalah komodo, terus awak dewe dikon voting akeh-akehan , seng paling akeh selama 1 jaman (600+sms) oleh hadiah hp pinter blekberi. Wkwkwk..keren cak...http://www.smileycodes.info
Yo pokok'e isine talkshow iku mek yoopo carane Indonesia iso dadi luwih apikan, jenenge ae Indonesia Better.
Oh yo, aku sengojo melu, soale tikete mek sepolohewu, masi pas UTS tak belani pek, kapan maneh ketemu Jusuf Kalla,http://www.smileycodes.info heheheah :)


You Might Also Like

0 comments

Subscribe