Museum Kesehatan Dr Adyatma

Monday, February 16, 2009

Aku mampir nang museum iki. Aneh tapi nyata. Aku ngertine teko majalah INTISARI. Yo jenenge arek penasaran, yo wes aku mampir.



Jelangkung karo Nini Thowok, mbuh, temenan po dolanan...
Yo onok celono anti perkosaan sing onok rantaine, tapi ndak kefoto....



Iki lo rek, endhog sing berhasil dietokno teko wetenge wong sing kenek santet..



Iki jenenge ”TERAPI DOLANAN” jarene wonge sing njogo, arek sing loro terus dolanan, iso lali nang lorone..

Waduh fotone wes entek, gara-gara adikku nyocot njaluk mulih!! Sori yo rek...

You Might Also Like

0 comments

Subscribe