Monumen Jatuh Bangun Lingkaran Ahmad Yani.

Monday, February 16, 2009

Rek, aku nang Suroboyo keliling tok, gara-gara mari moco nang JAWA POST, aku penasaran karo monumen tugu roboh, yo wes, bengi-bengi jam 21.00 WIB aku, ibu, bapak, pakde, bude nang monumen iku. Yo gedhe rek, lampune warna-warni. Apik...ngono. Applause gawe sing ngrancang wes....pintere....
Lokasine cidhek gudang bulog nek ndak salah.... tapi yo saat iku pompa ne mati dadi banyune ndak mili saka ndhuwur.








Tampilan 3 warna.....




Tampilan pelangi... kereeennnn.



Aku nampang......[bosen yo rek???]

E, onok kejadian lucu, adikku iso tibo nang kolam ngisore tugu iku wayahe kate foto. Yo tak guyu, terus areke nangis. Aku yo sempat wawancara karo penjagae. Jarene onok petunggone nang kene (makhluk halus) nang beberapa titik. Iyo ta rek? Takhayul kale???
Salam gawe arek Suroboyo sing moco iki.

You Might Also Like

0 comments

Subscribe