Herzliche zum Geburtstag 19. Une!

Monday, June 25, 2012

Ealah rek...rek...ketemu maneh dalam edisi Suroboyan! Hehehe...
Tapi sek talah, isine nggawe suroboyoan tapi judule kok jermanan iku yo'opo se?!
NDAK NGURUS !
Iku rek jajane :)

Rek rek, iki postingan dalam rangka aku ulang tahun ke songolas. Jare arek-arek aku jek enom, sek dorong endas loro. Yo rodok bangga se. 
Tapi apes pak, aku ulang tahun pas praktikum PLC (Programmable Logic Congok). Dipikir terus sue-sue tambah marai congok. Nggarai gagal terus ben praktikum sampek cangkem munthuk. 
Padahal harapanku pas iku praktikumku sukses ngunu, cek gak urip dalam bayang-bayang kecongokan. Hadeeh...malih nggarai congoook !
 Wes tah, ojok mbahas congak-congok maneh. Mbahas pas ulang taunku ae.

Ngguyuku karo dolanan engri bed

Pas iku aku nggak nyongko onok kejutan semewah iku. Onok se, arek samwan spesial ngeke'i aku kue tar karo ngucapno via dot metrik cek ketok elektroe. Weleeek...keren pek. Dot metrik ngunu! jarang-jarang ae koyok ngene. Aku surpres nemen, temenan rek. Pertamae aku diceluk nang lep, lah aku wes curiga lep kok peteng dedet, lah pas mlebu onok jajan disunduk'i lilin ongko 19. Trus onok dot metrik sisan karo disetelno lagu romantis. Arek-arek ngongkon aku nyebul, maringunu diurak'i yo gara-gara onok samwan spesialku.
"Cie...cie...."
Sumpah uisin tapi yo seneng. :'D
Terharu sisan.
Terus onok maneh kejutan templekan Angry Birds nang gabus. Lucu puoool... :D
Acara traktiranku
Gak sampek iku tok, baringunu aku ditodong karo arek-arek nraktir. Yo wes tak traktir, soale nek gak ditraktir gak didungani slamet teko PLC jare. Masyaallah...
Tapi lumayan lah mari didungani arek-arek lolos teko kecongokan PLC atiku rodok adem ngunu..hehe.
Tapi yo onok ae apese, baringunu flesdisku seng mahapenting ilang pek. Isine gambar-gambarku keliling Indonesia. Kudu mati ae aku rasane, puegel aku, onok ae masalah nang dino spesialku rek... :'(
Wes..wes, seng nemokno flesdis biru tipis tulisane PNY 16 GB kekno nang aku. Oleh hadiah lo.
Pokoke harapanku mek :
1. Lulus praktikum PLC
2. Jerman Menang EURO 2012
3. IPS minimal 3,5
4. Doa dan kasih sayang dari orang tua
5. Mahir FLUTE
Lulus PIMNAS 2012 e gagal :'(

SEDINO IKU KUDU CUKUP NGELALEKNO KECONGOKAN PLC !!!



You Might Also Like

0 comments

Subscribe