AKHIRNYAWAKTUKULIAHAKANDATANG.

Thursday, September 16, 2010

kuliah maneh, ketemu macet maneh, kenek polusi maneh, kepanasen maneh, ketemu fisika maneh, ditambah kesetrom maneh.....

GImana nasibku nanti...?

You Might Also Like

0 comments

Subscribe